Design tuinhaard

Unieke design tuinhaard van Wilmont Woodstoves

Wist u dat het met een design tuinhaard volop genieten geblazen is van een stijlvol knappend vuurtje bij uw woning? En dat u daarmee een stijlvolle toevoeging doet aan uw buitenruimte? Als u wilt genieten van gezellige avonden rondom een geurvrije en rookvrije vuurplaats, kunt u terecht bij Wilmont Woodstoves. Een handgemaakte design tuinhaarden van Wilmont Woodstoves is van de hoogste kwaliteit. De exclusieve tuinhaard die u bij ons kunt kopen, is perfect afgestemd op een stijlvol modern buitenleven en wordt met de grootste zorg voor u gemaakt.

De unieke kenmerken van onze design tuinhaard

Wat kenmerkt een design tuinhaard van Wilmont Woodstoves?

  • Exclusiviteit: elke tuinhaard die wij maken, is exclusief ontworpen en met de hand vervaardigd, zodat u een tuinhaard krijgt die echt uniek is.
  • Geurvrij en rookvrij: een van de grootste voordelen van onze design tuinhaard is dat deze geurvrij en rookvrij is. U kunt genieten van een gezellig vuur zonder de hinderlijke geuren en rook die de traditionele open tuinhaarden met zich meebrengen. Dit maakt buiten genieten van sfeer en warmte veel aangenamer en comfortabeler, zelfs op wat koudere avonden.
  • Modern ontwerp: onze design tuinhaard heeft een moderne uitstraling die perfect past in elke buitenruimte. Het is de perfect ontworpen design tuinhaard voor u.

Handgemaakt meesterschap

Onze design tuinhaard is het resultaat van vakmanschap en toewijding. Elke tuinhaard wordt met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden die streven naar perfectie tot in elk detail. Dit betekent dat u kunt rekenen op een tuinhaard van topkwaliteit die lang meegaat en waarvan uw generaties lang plezier zult beleven.

Uniek in zijn soort

Wilmont tuinhaard is een sfeervolle, houtgestookte haard met een prachtig uniek vlammenbeeld en een heerlijke stralingswarmte. Door het innovatieve verbrandingssysteem is de verbranding vrijwel 100%, de rookgassen zijn schoon en doorzichtig en geurvrij. U kunt dus gezellig een houtvuur laten branden op uw terras, zonder u dat u zelf of uw buren in de rook komen zitten of een brandlucht in de kleren krijgen. Met een Wilmont design tuinhaard haalt u een unieke beleving naar uw tuin of buitenruimte. Geniet van de gezelligheid en de warmte van een echt vuur terwijl u ontspant in uw eigen tuin. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, uw tuinhaard zorgt voor een bijzondere sfeer die vrienden en familie samenbrengt.

Hoge kwaliteit tuinhaard

Onze tuinhaard is van bijzonder hoge kwaliteit, uitgevoerd in rvs en verzinkt staal. Dat betekent dus dat de haard niet gaat roesten en ook geen roestvlekken op uw terras zal achterlaten. Een bijzondere functie van de design buitenhaard is dat de bovenkant desgewenst functioneert als bakplaat. De bakplaat bestaat uit 2 delen, is eenvoudig te plaatsen en past in de vaatwasser. Voor optimale warmtegeleiding is de bakplaat uitgevoerd in staal, die altijd droog bewaard moet worden. Zo kunt u altijd genieten van een heerlijk vuur in de buitenlucht, genieten van de warmte en tegelijkertijd een lekkere maaltijd bereiden op de buitenhaard.

Typische Wilmont kenmerken

In onze design tuinhaard herkent u de typische Wilmont kenmerken: die zijn een lange brandduur door de houtvoorraad, en een rookvrije houtverbranding dankzij het uitgekiende naverbrandingsprincipe. De houtvoorraad van de tuinhaard bevindt zich in een naar buiten kantelend houtvak dat één geheel vormt met de hoofdverbrandingskamer. De houtblokken worden dwars in het houtvak gelegd. Op een vulling hout brandt de design tuinhaard ongeveer 2 uur lang. In het houtvak bevindt zich een uitneembare aslade voor het op een praktische en schone manier verwijderen van de as.

Ervaar de luxe van een Wilmont design tuinhaard

Bij Wilmont Woodstoves streven we ernaar om u het beste te bieden voor uw buitenruimte. Onze unieke, luxe, en exclusieve design tuinhaard is geurvrij, rookvrij en voldoet aan ieders wensen van ongestoord en onbezorgd buitenleven in de eigen tuin of andere buitenruimte rond het huis. Verander uw tuin in een trendy en moderne oase warmt en rust met een bijzondere Wilmont design tuinhaard.

Design tuinhaard kopen

U kunt de Wilmont design tuinhaard eenvoudig online kopen. Dat doet u rechtstreeks bij ons!
Met een paar muisklikken kunt u uw design tuinhaard selecteren en bij uw thuis laten bezorgen. Zonder gedoe en zonder stress, alleen maar puur plezier. Klik dus op de button en koop uw design tuinhaard vandaag nog online. Zo ontdekt u de warmte en stijl die alleen Wilmont u kan bieden. Maak van uw buitenruimte een plek waar u graag tijd doorbrengt, het hele jaar door.

Contact met Wilmont Woodstoves

Heeft u vragen over onze design tuinhaard of wilt u weten waar en hoe deze het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 28 71 88 00, of een mail te sturen naar info@wilmontwoodstoves.com.

Wilmont BIVAK

Terraskachel

Wilmont woodstove

 Houtkachel

Offerte aanvragen

    Neem contact op

    Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op:

    ×