Design buitenhaard

Unieke design buitenhaard van Wilmont Woodstoves

Wist u dat u met een design buitenhaard volop kunt genieten van een lekker knappend houtvuur bij uw woning? Bovendien voegt dit een elegant element toe aan uw buitenomgeving. Als u verlangt naar gezellige avonden rondom een vuurplaats zonder hinderlijke geuren en rook, dan is Wilmont Woodstoves het adres voor u. Onze handgemaakte design buitenhaard is synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit. De exclusieve buitenhaard die u bij ons kunt kopen, wordt met uiterste zorg op maat gemaakt en sluit naadloos aan op het moderne buitenleven waar de meeste mensen graag van mogen genieten.

De unieke eigenschappen van onze design buitenhaard

Wat onderscheidt een design buitenhaard van Wilmont Woodstoves?

  • Exclusiviteit: elke buitenhaard die we maken, wordt met de hand vervaardigd, waardoor u een buitenhaard krijgt die werkelijk uniek is.
  • Geurvrij en rookvrij: een van de grootste voordelen van onze design buitenhaard is het ontbreken van hinderlijke geuren en rook. Geniet van de warmte en sfeer zonder de ongemakken van de meer traditionele open haarden.
  • Modern ontwerp: onze design buitenhaard is gemaakt volgens een uniek hedendaags en modern ontwerp dat naadloos in de meest uiteenlopende soorten buitenruimten past.

design tuinhaar

Ambachtelijk vakmanschap

Onze design buitenhaard is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap en toewijding. Onze ervaren vaklieden vervaardigen de design buitenhaard volledig met de hand en streven daarbij naar perfectie tot in het kleinste detail. Dit waarborgt een buitenhaard van topkwaliteit die generaties lang kan meegaan.

Unieke tuinhaard

Een Wilmont design buitenhaard betekent genieten van een sfeervolle, houtgestookte haard met een prachtig vlammenbeeld en een aangename stralingswarmte. Dankzij ons innovatieve verbrandingssysteem is de verbranding bijna 100% efficiënt, zonder storende rook of onaangename geuren. Zo kunt u zorgeloos van een houtvuur op uw terras genieten zonder dat u zich zoren hoeft te maken over rookoverlast. Met een Wilmont design buitenhaard haalt u een unieke beleving naar uw tuin of buitenruimte. Geniet van de gezelligheid en de warmte van een echt vuur terwijl u ontspant in uw eigen tuin. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, uw tuinhaard zorgt voor een bijzondere sfeer die vrienden en familie samenbrengt.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze buitenhaard is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, waaronder roestvrij staal en verzinkt staal, waardoor roestvorming altijd wordt voorkomen. Bovendien kan de bovenkant van de haard dienen als een handige bakplaat voor extra culinair plezier.

Typische Wilmont kenmerken

Onze design buitenhaard staat bekend om zijn bijzondere kenmerken, zoals een lange brandduur dankzij het handige houtvak en een rookvrije houtverbranding dankzij een doordacht naverbrandingsprincipe. De houtblokken worden dwars in het houtvak geplaatst, waardoor u ongeveer 2 uur lang kunt genieten van een brandend vuur.

Ervaar ook de luxe van een Wilmont Design buitenhaard


In onze design buitenhaard herkent u de typische Wilmont kenmerken: die kenmerken zijn een lange brandduur door de houtvoorraad, en een rookvrije houtverbranding met behulp van ons uitgekiende naverbrandingsprincipe. De houtvoorraad van de tuinhaard zit in een naar buiten kantelend houtvak dat één geheel is met de hoofdverbrandingskamer. De houtblokken worden dwars in het houtvak gelegd. Op een vulling hout brandt de design tuinhaard ongeveer 2 uur. In het houtvak bevindt zich een aslade die handig uit e nemen is voor op een praktische en schone manier as verwijderen.
.

Offerte aanvragen voor uw Design buitenhaard


Het kopen van een Wilmont design buitenhaard is niet moeilijk. U kunt de door u gewenste design buitenhaard rechtstreeks via onze website kopen. Met enkele muisklikken selecteert u uw favoriete model en laat u het gemakkelijk bij u thuis bezorgen. Geen gedoe, geen stress, enkel plezier. Uiteraard kunt u ook eerst een offerte aanvragen voor onze buitenhaard, zodat u later kunt beslissen of u de design buitenhaard wilt kopen. Klik daarvoor op de button ‘offerte aanvragen’ en vul vervolgens het aanvraagformulier in. U krijgt daarna zo snel mogelijk een offerte van ons toegestuurd.

Contact met Wilmont Woodstoves


Heeft u vragen over onze design buitenhaard of wilt u meer weten over het gebruik en de mogelijkheden ervan? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 06 28 71 88 00 of per e-mail via info@wilmontwoodstoves.com. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de perfecte design buitenhaard voor een onbezorgd buitenleven.

Offerte aanvragen

    Neem contact op

    Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op:

    ×