Design tuinkachel

Unieke design tuinkachel van Wilmont Woodstoves

Als u een tuinkachel zoekt voor sfeer en warmte in uw tuin of op uw veranda, dan weet u dat u met een design tuinkachel van Wilmont Woodstoves gegarandeerd volop kunt genieten van een lekker knisperend houtvuur. De Wilmont design tuinkachel is een echt sieraad voor uw buitenruimte. Als u verlangt naar stijlvol genieten en gezellige avonden rondom een vrolijk vlammenspel zonder hinder van een brandgeur en/of rook, dan is de design tuinkachel van Wilmont Woodstoves echt dé kachel voor u. Wij maken onze tuinkachels allemaal met de hand. Zo houden we de kwaliteit altijd volledig in de hand. De exclusieve en ambachtelijk gemaakt design tuinkachel die u bij ons online kunt kopen, sluit naadloos aan op uw wensen van een modern buitenleven.

Puur ambachtelijk vakwerk

Onze design tuinkachel is het prachtige resultaat van ambachtelijk vakmanschap en grote toewijding. Onze ervaren vakmensen maken elke design tuinkachel die we leveren geheel met de hand. Daarbij streven we naar perfectie tot in de allerkleinste details. Zo bieden we u een tuinkachel die generaties lang meegaat. En daar zijn we trots op!

design tuinhaar

Wat kenmerkt onze design tuinkachel?

Wat kenmerkt de luxe design tuinkachel van Wilmont Woodstoves en wat onderscheidt hem van andere tuinkachels?

  • Exclusiviteit: we vervaardigen onze tuinkachels volledig met de hand. U weet dan dat u altijd een unieke tuinkachel in uw tuin heeft staan.
  • Geurvrij en rookvrij: een van de grootste voordelen van onze design tuinkachel is dat deze geen hinderlijke geuren en rook produceert. U kunt dus optimaal genieten van de warmte en een sfeervol houtvuur zonder de ongemakken die u kunt hebben bij de meer traditionele tuinkachels.
  • Modern ontwerp: de Wilmont Woodstoves design tuinkachel is gemaakt volgens een volstrekt uniek hedendaags ontwerp. Dat maakt dat ie naadloos aansluit op de meest uiteenlopende soorten buitenruimtes.

Offerte aanvragen voor uw design tuinkachel

Een Wilmont design tuinkachel kopen is zeker niet moeilijk. U koopt hem rechtstreeks in onze webshop. Binnen een paar muisklikken heeft u uw favoriete model houtkachel geselecteerd die u vervolgens laat thuis bezorgen. Kortom: met onze design houtkachel heeft u geen gedoe en geen stress, maar louter plezier en gemak. U kunt vooraf ook eerst een offerte aanvragen voor de tuinkachel. Dan kunt u later beslissen of u de tuinkachel daadwerkelijk wilt kopen. Klik in dat geval op de knop ‘offerte aanvragen’ en vul het aanvraagformulier in. U krijgt de offerte zeer snel toegestuurd.

Puur ambachtelijk vakwerk

Onze design tuinkachel is het prachtige resultaat van ambachtelijk vakmanschap en grote toewijding. Onze ervaren vakmensen maken elke design tuinkachel die we leveren geheel met de hand. Daarbij streven we naar perfectie tot in de allerkleinste details. Zo bieden we u een tuinkachel die generaties lang meegaat. En daar zijn we trots op!

Werkelijk unieke tuinkachel

De Wilmont design tuinkachel is een unieke, sfeervolle, houtgestookte tuinkachel die een prachtig vlammenbeeld en een heerlijke stralingswarmte biedt. Dankzij het innovatieve verbrandingssysteem van deze tuinkachel is de houtverbranding bijna 100% zonder dat er hinderlijke rook of een onaangename brandgeur vanaf komt die in de kleren gaat zitten. Zo kunt u avond aan avond op uw terras zorgeloos genieten van een heerlijk brandend houtvuur. De Wilmont design tuinkachel zorgt gegarandeerd voor een unieke sfeerbeleving in uw tuin. En of het nu lente, zomer, herfst of winter is; deze tuinkachel biedt altijd een bijzondere sfeer die borrelen of eten met vrienden en familie tot een feestje maakt.

Topkwaliteit


Onze design tuinkachel is samengesteld van louter hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. U kunt daarbij denken aan onder andere rvs en verzinkt staal. Roestvorming is derhalve niet aan de orde. Wist u dat u de bovenkant van de tuinkachel kunt gebruiken als bakplaat? Zo wordt culinair en gezellig genieten van deze design tuinkachel iets wat u veel zult gebruiken.
.

Typische kenmerken van Wilmont Woodstoves


Elke design tuinkachel die u bij ons kunt kopen, heeft bijzondere kenmerken. De tuinkachel biedt de gebruikers een zeer lange brandduur dankzij het praktische ingerichte houtvak. De houtverbranding gebeurt rookvrij dankzij het innovatieve naverbrandingsprincipe van deze kachel. De houtblokken worden dwars in het houtvak geplaatst, zodat u zeker twee uur lang kunt genieten van een gezellig en goed brandend vuur.

Ontdek de luxe van een Wilmont design tuinkachel


In onze design tuinkachel kunt u de typische Wilmont Woodstoves kenmerken herkennen. Die luxe kenmerken zijn dus de eerdergenoemde zeer lange brandduur en de houtverbranding zonder rook met behulp van het innovatieve naverbrandingsprincipe. De houtvoorraad van de tuinkachel bevindt zich in een naar buiten kantelend houtvak dat één geheel vormt met de hoofdverbrandingskamer. Ook worden de houtblokken dwars in het houtvak gelegd, zodat de tuinkachel op één vulling hout zeker twee uur brandt. Ook zit in het houtvak een aslade die zeer handig uit te nemen is om de as eenvoudig te kunnen verwijderen.

Direct contact met Wilmont Woodstoves


Ontvangt u graag meer informatie over de Wilmont Woodstoves design tuinkachel, of bent u nieuwsgierig naar het gebruik en de mogelijkheden hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 06 28 71 88 00 en mailen via info@wilmontwoodstoves.com. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van de perfecte design tuinkachel voor een heerlijke onbezorgde avonden bij uw woning.

Offerte aanvragen

    Neem contact op

    Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op:

    ×