Design buitenkachel

Unieke design buitenkachel van Wilmont Woodstoves

Met een design buitenkachel van Wilmont Woodstoves is het gegarandeerd volop genieten geblazen van een lekker knappend houtvuurtje in uw tuin. Bovendien is deze buitenkachel een echt sieraad voor uw buitenruimte. Als u verlangt naar gezellige avonden rondom een vuurtje zonder hinder te hebben van een brandgeur en rook, dan heeft Wilmont Woodstoves een bijzondere design buitenkachel voor u. Wij maken elke design buitenkachel helemaal met de hand. En daarmee houden we de kwaliteit ook volledig in de hand. De exclusieve buitenkachel die u bij ons kunt kopen, sluit naadloos aan als het gaat om het moderne buitenleven.

Unieke eigenschappen van onze design buitenkachel

Wat onderscheidt de design buitenkachel van Wilmont Woodstoves?

  • Exclusiviteit: we maken elke buitenkachel volledig met de hand. Dat houdt in dat u altijd een werkelijk unieke buitenkachel aanschaft.
  • Geurvrij en rookvrij: een van de grootste voordelen van onze design buitenkachel is dat er geen hinderlijke geuren en rook vanaf komen. Dat is dus volop genieten van de warmte en sfeer zonder de ongemakken die u kunt hebben bij de traditionele buitenhaarden.
  • Modern ontwerp: we maken onze design buitenkachel geheel volgens een uniek hedendaags ontwerp dat naadloos in de meest uiteenlopende soorten buitenruimten past.

Design buitenkachel

Ambachtelijk vakmanschap

Onze design buitenkachel is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap en grote toewijding. Onze ervaren vakmensen maken de design buitenkachel volledig met de hand en streven daarbij naar perfectie tot in de kleinste details om u een buitenkachel te bieden die generaties lang meegaat.

Unieke buitenkachel

Met een Wilmont design buitenkachel heeft u een unieke, sfeervolle, houtgestookte buitenkachel met een prachtig vlammenbeeld en een heerlijke stralingswarmte. Dankzij het innovatieve verbrandingssysteem van de buitenkachel is de houtverbranding bijna 100% zonder dat er hinderlijke rook of onaangename geuren vanaf komen. Zo kunt u op uw terras lekker onbekommerd genieten van een heerlijk houtvuur. Met een Wilmont design buitenkachel heeft u een unieke sfeerbeleving in uw tuin. En of het nu lente, zomer, herfst of winter is; de buitenkachel zorgt altijd voor een bijzondere sfeer die vrienden en familie samenbrengt.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij maken onze design buitenkachel met uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, zoals roestvrij staal en verzinkt staal. Hiermee is roestvorming niet aan de orde. Bovendien kunt u de bovenkant van de kachel gebruiken als handige bakplaat. Dat maakt culinair genieten van deze design buitenkachel ook mogelijk!

Typische Wilmont kenmerken

Onze buitenkachel heeft bijzondere kenmerken. De kachel biedt een zeer lange brandduur dankzij het praktische houtvak. Ook heeft hij een rookvrije houtverbranding dankzij het innovatieve naverbrandingsprincipe. De houtblokken worden dwars in het houtvak geplaatst, waarna u zeker 2 uur lang kunt genieten van een gezellig goed brandend vuur.

Ontdek de luxe van een Wilmont design buitenkachel


In onze design buitenkachel herkent u de typische Wilmont kenmerken. Die luxe kenmerken zijn een lange brandduur en een rookvrije houtverbranding met behulp van ons uitgekiende naverbrandingsprincipe. De houtvoorraad van de tuinhaard zit in een naar buiten kantelend houtvak dat één geheel is met de hoofdverbrandingskamer. De houtblokken worden dwars in het houtvak gelegd. Op één vulling hout brandt de design tuinhaard plusminus 2 uur. En in het houtvak zit een aslade die zeer handig is uit te nemen. Die lade biedt u de mogelijkheid om de as eenvoudig te verwijderen.
!

Offerte aanvragen voor uw design buitenkachel


Het kopen van een Wilmont design buitenkachel is eenvoudig. U koopt hem rechtstreeks in onze webshop. Met een paar muisklikken kiest u uw favoriete model kachel en laat u deze vervolgens bij u thuis bezorgen. Kortom: geen gedoe en geen stress, maar louter plezier. U kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen voor onze buitenkachel, zodat u later kunt beslissen of u deze ook echt wilt kopen. Klik daarvoor op de knop ‘offerte aanvragen’ en vul het aanvraagformulier in. Wij sturen u dan de offerte zeer snel toe.

Contact opnemen met Wilmont Woodstoves


Wilt u meer weten over de Wilmont Woodstoves design buitenkachel of bent u nieuwsgierig naar het gebruik en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 06 28 71 88 00 of mailen via info@wilmontwoodstoves.com. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de perfecte design buitenkachel voor een lekker onbezorgd buitenleven bij uw eigen huis.

Offerte aanvragen

    Neem contact op

    Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op:

    ×