Luxe houtkachel

Unieke luxe houtkachel van Wilmont Woodstoves

Met een luxe houtkachel is het vrijwel elke dag optimaal genieten geblazen van een heerlijk en stijlvol knapperend houtvuurtje in uw woning. Dat is punt 1. Het tweede punt is dat u met een luxe houtkachel van Wilmont Woodstoves een stijlvol element toevoegt aan uw woonkamer of andere ruimte in uw huis. Dus als u in stijl en luxe wilt genieten van gezellige avonden bij de televisie, met gasten, of gewoon in alle rust wilt genieten van een sfeervol vlammenspel, dan is een luxe houtkachel van Wilmont Woodstoves beslist iets voor u. Want deze handgemaakte luxe houtkachel is gegarandeerd van zeer hoge kwaliteit. Daar heeft u vele jaren plezier van. De luxe houtkachel die u bij ons kunt kopen, is perfect afgestemd op een stijlvol en modern interieur en wordt met de grootste zorg voor u gemaakt.

Unieke kenmerken van onze luxe houtkachel

De drie belangrijkste kenmerken van de luxe houtkachel van Wilmont Woodstoves zijn:

  1. Exclusiviteit: de luxe houtkachel die u bij ons kunt kopen, is exclusief ontworpen en wordt per stuk met de hand gemaakt. U heeft dus altijd een luxe houtkachel die volstrekt uniek is.
  2. Geurvrij en rookvrij: een van de grootste voordelen van onze luxe houtkachel is dat deze volstrekt geurvrij en rookvrij is. U kunt dus volop genieten van een gezellig houtvuur in huis, zonder dat u en/of uw gasten mogelijk in de rook komen te zitten of dat uw kleren een brandlucht krijgen. Dat maakt onze houtkachel natuurlijk zeer bijzonder! En dat maakt genieten van warmte en goed gezelschap vele malen aangenamer en comfortabeler. Laat die winter maar komen!
  3. Modern ontwerp: onze luxe houtkachel heeft een robuust moderne uitstraling die perfect in elk interieur past. Het is de perfect ontworpen luxe houtkachel voor u.

design tuinhaar

Handgemaakt meesterschap

Onze luxe houtkachel komt voort uit ons pure vakmanschap en onze toewijding. Onze ervaren ambachtslieden maken elke houtkachel met de hand en met oog voor perfectie tot in het kleinste detail. U kunt dus altijd rekenen op een houtkachel van de hoogste kwaliteit. Hij gaat zo lang mee dat u er vele generaties lang van kunt genieten.

Uniek in zijn soort

Een Wilmont houtkachel is een sfeervolle, houtgestookte kachel met een prachtig uniek vlammenbeeld en een heerlijke stralingswarmte. Door het innovatieve verbrandingssysteem is de verbranding vrijwel 100%, de rookgassen zijn schoon, doorzichtig en geurvrij. U kunt dus altijd gezellig een houtvuur laten branden wanneer u daar zin in heeft. Met een Wilmont luxe houtkachel haalt u een unieke beleving van een vrolijk houtvuur naar binnen. Geniet van de gezelligheid en de warmte van een echt vuur terwijl u ontspant met een goed boek, een lekker glaasje of met goed gezelschap. Met de heerlijke warmte van deze luxe houtkachel smelten sfeer en vrienden en/of familie als het ware allemaal samen.

Bijzondere houtkachel met typische Wilmont kenmerken

Wat onze houtkachel zo bijzonder maakt, is het volgende: op de luxe houtkachel staan speciale houtbufferkokers. Die kokers geven de kachel mede zijn bijzondere uiterlijk. De houtvoorraad van de kachel bevindt zich in een naar buiten kantelend houtvak dat één geheel vormt met de hoofdverbrandingskamer. Via dit houtvak vult de kachel zichzelf met houtblokken. De houtblokken zakken vanuit de kokers in de verbrandingskamer en branden daar op. Op een vulling hout brandt de luxe houtkachel ongeveer 2 uur lang. In het houtvak bevindt zich een uitneembare aslade voor het op een praktische en schone manier verwijderen van de as.

Schone verbranding

De rookgassen die uit de houtverbranding voortkomen, worden de naastgelegen wervelkamer ingevoerd en gemengd met sterk voorverhitte lucht. Dit zorgt voor een extra schone verbranding en daarmee voor een lage koolmonoxide-uitstoot.

Hout stoken zonder iets te hoeven doen


Niet alleen de kachel zelf, maar vooral ook de manier van hout stoken in deze kachel is net even anders dan u mogelijk gewend bent. Desondanks hoeft u, in tegenstelling tot bij andere houtkachels, niets meer te doen als de kachel brandt. Hij regelt zichzelf. Oja, u hoeft alleen nog maar te genieten van de heerlijke warmte die de luxe houtkachel u biedt!

Ervaar het genot van een Wilmont luxe houtkachel


Bij Wilmont Woodstoves streven we ernaar om u het beste te bieden op het gebied van hout stoken, zowel binnen als buiten. Onze unieke, luxe en exclusieve houtkachel is geurvrij, rookvrij en voldoet aan ieders wensen van ongestoord en onbezorgd genieten van heerlijke warmte en gezelligheid in uw woning. Tover uw woning om tot een veilige, warme plek met een unieke Wilmont luxe houtkachel.

Luxe houtkachel kopen


U kunt de Wilmont luxe houtkachel eenvoudig online kopen. Dat doet u rechtstreeks bij ons!
Met een paar muisklikken kunt u uw luxe houtkachel selecteren en bij u thuis laten bezorgen. Zonder gedoe en zonder stress, alleen maar puur plezier. Klik dus op de button en koop uw luxe houtkachel vandaag nog online. Zo ontdekt u de warmte en stijl die alleen Wilmont u kan bieden.

Contact met Wilmont Woodstoves


Heeft u vragen over onze luxe houtkachel of wilt u weten waar en hoe u deze het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 28 71 88 00 of een mail te sturen naar info@wilmontwoodstoves.com.

Offerte aanvragen

    Neem contact op

    Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op:

    ×